top of page
Lucie van Koten

Stalo se jedné noci

Aktualizováno: 3. 11. 2021


Značka Silky Gang to nejsou jen krásné šátkové vzory a luxusní kožené doplňky. Mezi těmi, kdo jsou s námi úzce spjati se skrývá řada talentů, které bychom vám rádi postupně představili. Začneme Lucií van Koten. Ta je tváří naší značky už druhým rokem. Je to spolupráce, jíž si velmi vážíme, protože Lucie symbolizuje jednu z žen Silky Gang - krásnou, kultivovanou, ale zároveň vtipnou, které není cizí nadsázka

a sebeironie. Osobně, jako Martina SG, jsem ráda, že si s Lucií rozumíme i lidsky, protože je pro mě velmi důležité, že Lucie jasně chápe DNA naší značky a umí ji svou prezentací povýšit na další level.

Než dám slovo Lucii, možná pár slov o tom, kdo je Lucie van Koten. Už několik let vede svůj úspěšný blog Život podle Lucie, pracuje také jako modelka, ale velkou část jejího času zabírá novinařina a psané slovo obecně (její články najdete například v časopise Marrianne).

Jsem ráda, že mohu nyní představit její další dovednost. Exkluzivně pro blog SG napsala svůj první článek a já doufám, že ne poslední.

Užijte si čtení a napište, jak se vám to líbilo.


Vaše Martina SG


Lucie van Koten

Osudová přitažlivost: Hedvábné šátky!


"Té osudové noci si nikdo nevšiml ničeho podezřelého. Z místa činu viděli náhodní svědci utíkat postavu v černé, s největší pravděpodobností průměrně vysokého muže štíhlé postavy a snad i středního věku, tudíž nic konkrétního, čeho by se policie mohla chytnout. Každý, kdo se však ocitl v inkriminovanou dobu poblíž - tedy mladík venčící pudla, důchodkyně s jezevčíkem, číšník vracející se z noční směny se slečnou z baru – uvádějí snad jen jeden pozoruhodný detail. Dámu stojící pod pouliční lampou, necelých dvě stě metrů od místa činu, rovněž celou v černé, s malým, zato výrazným šátečkem sytě fialové barvy s ohnivě oranžovými prvky uvázaným kolem krku. Mladík s pudlem uvedl podobnost s ptákem ohnivákem, důchodkyně mluvila o temně fialové barvě, zatímco číšník si všiml především toho, kam měla osoba s šátkem, po které policie intenzivně pátrá, namířeno. "


Dlouho jsem si myslela, že na šátek je potřeba odvaha. Pravdou je, že k šátku je potřeba mít styl. Výrazný šátek má totiž jednu zásadní vlastnost: zvýrazňuje a dotváří to, co nás obléká. Tu situaci známe: i rádoby ledabyle uvázaný šátek, který tak často obdivujeme na Francouzkách, působí jako magnet na naši pozornost. Nevědomky přejedeme očima celý outfit, na kterém by jinak naše oko nespočinulo a zapamatujeme si z něj ty nejvýraznější prvky.


Jak je zřejmé z prvního odstavce, nikdy jsem nebyla příliš pohádková. Jako malému dítěti mi máti předčítala na dobrou noc Erbenovu Kytici, zvláště v Polednici a Vodníkovi se vyžívala. Řadu pohádek tak poznávám až nyní díky šátkům Silky Gang, které mě upoutaly už na první dotek: hedvábí ve své nejvyšší a nejkrásnější podobě. Původně to tedy byl především materiál a nádherná barevnost, která mě k šátkům přilákala. Jakmile jsem se pak poznala s Martinou, zakladatelkou značky, propadla jsem jejich kouzlu docela. Teď už vím, že na nošení šátku není potřeba odvaha, nýbrž styl, hravost a radost z každé nové kombinace.


Proč nosit hedvábný šátek v létě?


  • Hedvábí je velice vzdušné, prodyšné a příjemně chladivé

  • Vypadá neskutečně chic v kombinaci se slamákem či proutěnou piknikovou taškou

  • Ochrání před přímým sluncem i před chladem letních nocí

  • Na pláž ho lze uvázat jako top či omotat místo sukně či tuniky k plavkám

  • Zůstává dlouho svěží. Vydrží s vámi celou dlouhou letní party!

  • Pozvedne každý večerní outfit.

  • Je lehce zapamatovatelný!

Velice lehce zapamatovatelný, shodli se náhodní svědci oné osudové noci.

Chcete si prohlédnout "hlavního hrdinu" celého příběhu? Ohnivákovou kolekci najdete ZDE.


175 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page